Katalog zbiorów

KATALOG KSIĘGOZBIORU GBP W CEGŁOWIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 4 pozycje o tematyce: Produkt regionalny
                       

Dziedzictwo kulinarne : produkt lokalny atrakcją turystyczną


TWÓRCY:

Pokaż informacje [>>]

ADRES
WYDAWNICZY:

Mińsk Mazowiecki : Fotopia, 2020.

TEMATYKA:

  1. Dziedzictwo kulinarne
  2. Lokalne grupy działania (LGD)
  3. Kuchnia regionalna
  4. Produkt regionalny
  5. Powiat garwoliński (woj. mazowieckie)
  6. Powiat miński (woj. mazowieckie)
  7. Powiat otwocki (woj. mazowieckie)
  8. Powiat pułtuski (woj. mazowieckie)
  9. Powiat wołomiński (woj. mazowieckie)
  10. Powiat wyszkowski (woj. mazowieckie)
  11. Przepisy kulinarne
  12. Publikacja bogato ilustrowana

FORMA
GATUNEK:

Książki. Poradniki i przewodniki. Publikacje promocyjne.

DZIEDZINA:

Kulinaria
Podróże i turystyka

POWSTANIE DZIEŁA:

2020 r.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS
FIZYCZNY:

95, [1] strona : fotografie ; 24 cm.

SYGNATURA:

64 [R]

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000506654

50665

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Lista produktów tradycyjnych 2005-2007

POZ/ODP:

aut.: Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wydział Oznaczeń Geograficznych].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2007.

HASŁA:

  1. Produkt regionalny - Polska.

OPIS
FIZYCZNY:

311, [6] s. : il. ; 21x23 cm.

SYGNATURA:

39

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000382210

38221

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 7 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Przewodnik po Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
Tyt. odm. : "Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsza ".

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : [Samorząd Województwa Mazowieckiego], 2020.

TEMATYKA:

  1. Kuchnia regionalna
  2. Produkt regionalny
  3. Województwo mazowieckie (1999- )
  4. Opracowanie
  5. Publikacja bogato ilustrowana

FORMA
GATUNEK:

Książki. Publikacje promocyjne.

DZIEDZINA:

Kulinaria
Podróże i turystyka

ZAKRES CZASOWY:

2020 r.

POWSTANIE DZIEŁA:

2020 r.

OPIS
FIZYCZNY:

98, [2] strony : fotografie ; 26 cm.

SYGNATURA:

64 [R]

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000520513

52051

UWAGI:

Nazwa wydawcy na podstawie serwisu e-ISBN.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Wielka księga polskich produktów regionalnych i tradycyjnych

TWÓRCY:

Pokaż informacje [>>]

POZ/ODP:

[opracowanie tekstu Katarzyna Zioła-Zemczak].

ADRES
WYDAWNICZY:

Bielsko-Biala : Wydawnictwo Dragon, cop. 2016.

SERIA:

Dobra Kuchnia

HASŁA:

  1. Kuchnia regionalna - Polska
  2. Produkt regionalny - Polska
  3. Przepisy kulinarne

OPIS
FIZYCZNY:

447, [1] s. : il. kolor. ; 34 cm.

SYGNATURA:

64 [R]

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000457635

45763

      TREŚĆ:       Pokaż informacje o treści pozycji >>
 SPIS TREŚCI: Pokaż spis treści >>

UWAGI:

Na s. tyt. i okł.: Smakuj Polskę : regionalne specjały i tradycje kulinarne.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 7 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW